Suspanish

Travel, study & enjoy!

Dat is waar wij voor staan! Uit onze passie voor reizen, Spanje en de taal is Suspanish ontstaan. Via deze blog willen wij studenten, Spanje geïnteresseerden en toeristen kennis laten maken met het land, de cultuur en alles wat Spanje te bieden heeft.

Blog

Dingen die leuk zijn om te doen staan op onze blog centraal. Zo kun je op ontdekkingsreis gaan en de verschillende steden ontdekken. Daarnaast kun je zien waar de beste bars en restaurants zijn. Mocht je zin hebben om een avond flink uit je dak te gaan, dan hebben wij de beste plaatsen voor je op een rij gezet. Regelmatig zullen wij leuke, handige en bruikbare informatie plaatsen om jouw verblijf in Spanje zo perfect mogelijk te maken.

De Spaanse taal leren

Wat is er mooier dan jezelf te laten onderdompelen in de Spaanse cultuur en het echte Spanje te ontdekken. Om dit Spanje te leren kennen is het spreken van de taal onmisbaar. Naast interessante informatie is Suspanish de onafhankelijke organisatie die het mogelijk maakt om eenvoudig jouw ideale taalcursus in Spanje te zoeken, te vergelijken en te boeken.

Bij ons hoef je geen aanbetaling te doen. Na de boeking zal deze worden doorgestuurd aan de school en na de bevestiging betaal je aan de taalschool zelf. Je betaalt dus exact dezelfde prijs.

Suspanish is er voor jou, om het gemakkelijker te maken jouw ideale Spaanse taalcursus in Spanje te zoeken, te vergelijken en te boeken.

Neem een kijkje op de website en ontdek het allemaal!