Suspanish

Thuiscursus Spaans

Zit je vaak thuis dingen bedenken om te doen? Suspanish heeft een optie voor jou, ga Spaans leren! Suspanish heeft een gratis taalcursus ontwikkelt die je kan doen vanuit de voor jou vertrouwde omgeving! Het was nog nooit zo makkelijk en vertrouwt om Spaans te leren als met thuiscursus Spaans van Suspanish.

Wat is er fijner dan een thuiscursus Spaans volgen?

Oost, west, thuis best zeggen ze toch? Er is geen plek zo comfortabel als je eigen huis. Een thuiscursus Spaans zorgt ervoor dat je lekker thuis kan blijven en toch educatief bezig kan zijn. Door een account aan te maken op de website kan je veilig vanuit huis beginnen met het leren van Spaans. De thuiscursus bevat lessen waarbij je grammatica, woordenschat, spelling en alle andere vaardigheden van de Spaanse taal zult behandelen. Lees de tekst goed, herhaal het voor jezelf en ga door naar het volgende onderdeel. Nadat je alle onderdelen hebt gemaakt word je getest op je kennis. Tijdens de test wordt de stof vanuit de bijbehorende les getoetst. Zo weet je zeker dat je de behandelde stof beheerst voordat je doorgaat. Een goede basis is erg belangrijk natuurlijk en daarom is het belangrijk om een voldoende te scoren tijdens de lessen. Zonder fundering kun je ook geen huis bouwen.

Volg de thuiscursus Spaans ook op andere plekken

Ben je een keer op een andere plek dan thuis? Geen probleem! Met de thuiscursus Spaans heb je de taalcursus gemakkelijk overal bij de hand. Je kan zelfs de taalcursus bij het treinstation maken. Met de cursus kan je makkelijk inloggen en zien waar je bent gebleven. Op onze site kan je je score delen met je vrienden, daag ze uit! Suspanish wil Spaans leren makkelijk en leuk maken, op deze manier hopen we dit te bereiken. Als je alle lessen hebt voltooid krijg je een certificaat en ben jij een pro in Spaans. We zien dat veel taalcursus websites taalcursussen aanbieden maar dat je uiteindelijk voor een hoger niveau Spaans moet betalen, bij ons is het helemaal gratis dus waar wacht je nog op! Maak je gebruikersnaam aan, typ je wachtwoord in en leer gemakkelijk Spaans!

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+