Suspanish

Spaans online

De cursus Spaans online is ontwikkeld voor elk niveau. Je kan de cursus volgen als je een beginner bent maar ook als je al meer gevorderd bent. De cursus begint met de basis welke natuurlijk erg belangrijk is om te kennen. Naarmate je voortgang boekt in de cursus zal het niveau steeds hoger worden.

Blijf geconcentreerd als je Spaans online gaat leren

De cursus vereist focus en concentratie. De cursus bestaat uit verschillende modules welke bestaan uit lessen en oefeningen. Je krijgt dan eerst een les over bijvoorbeeld de voorzetsels om vervolgens hier oefeningen over te maken. Het is dus erg belangrijk dat je gefocust bent bij de les zodat je vervolgens de oefening zo goed mogelijk kunt maken. Daarbij laten de oefeningen je zien wat je wel en niet goed hebt gedaan zodat je leert van de dingen die je goed hebt gedaan en tegelijkertijd van je fouten.

Waarom Spaans online en niet in een klaslokaal?

Voordat je aan de cursus begint is het aanbevolen om je te registreren met je e-mailadres en een wachtwoord, dit zal ervoor zorgen dat de cursus jouw voortgang zal onthouden. Elke keer wanneer jij je dan weer inlogt op de cursus kun je verdergaan op het punt waar je de vorige keer bent gebleven. Nog een aantal voordelen van onze cursus zijn dat de cursus helemaal gratis is, jij je kennis kan testen aan het einde van elke module en je krijgt aan het einde van de cursus een certificaat waarmee je kunt aantonen dat een cursus Spaans hebt gevolgd. Het leuke aan dat je de cursus altijd en overal kunt doen is dat je de cursus ook samen met je vrienden kunt volgen en scores met elkaar kunt vergelijken. Je zit met onze cursus dus nergens aan vast en kan het volledig naar jouw eigen wensen en voorkeuren volgen. Genoeg redenen om zo snel mogelijk met de cursus te starten!

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+