Suspanish

Spaans online leren

Spaans online leren is de ideale manier om kennis te maken met de Spaanse taal. Door de lessen te doorlopen en de bijpassende oefeningen te maken zal je van grammatica tot woordenschat en van luisteren tot spreken allemaal onder de knie krijgen.

Voordelen van Spaans online leren

Door je te registreren zal je voortgang automatisch worden bijgehouden. Dit betekent dat je altijd terug kan komen om door te gaan waar je gebleven bent. De voor jou geschikte tijd, de voor jou meest comfortabele plek en op jouw favoriete apparaat. Dit alles is mogelijk als je begint met Spaans online leren. Een bijkomend voordeel hiervan is ook dat je niet uren achter elkaar aan de cursus hoeft te besteden maar dit kunnen ook 10 minuten verspreid over de dag zijn. Je kan je kennis testen aan het eind van iedere module, zo weet je precies wat al goed gaat en waar je eventueel nog meer tijd aan zult moeten besteden. Er is een minimum percentage ingesteld dat je moet behalen om de les af te kunnen ronden. Omdat de cursus ontwikkeld is om ervoor te zorgen dat je écht Spaans zult leren is deze regel ingesteld om jou te helpen. Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat waarmee je aan kunt tonen de cursus te hebben gevolgd. Als jij gemotiveerd en gedisciplineerd bent om de Spaanse taal te leren dan is deze cursus perfect voor jou!

Spaans online leren met vrienden

Een erg leuke optie op de website is dat je de cursus samen met je vrienden kunt doen. Je kunt scores vergelijken en elkaar helpen en uitdagen. Deze functie zorgt ervoor dat je samen de lessen kan bespreken en eventueel elkaar kan helpen met onderdelen waar een van jullie nog moeite mee heeft. Ook is het leuk om elkaar uit te dagen. Hoeveel procent scoor jij tijdens de oefeningen? Samen is natuurlijk altijd leuker dan alleen!

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+