Suspanish

Spaans online cursus

Wil je graag Spaans leren maar heb je geen tijd om lessen te volgen? Of lukt het je niet om een goede cursus te vinden online? Suspanish heeft een Spaans online cursus ontwikkelt speciaal voor jou! Met onze cursus kan je overal gemakkelijk en op een leuke manier Spaans leren. In de bus, op het werk of gewoon lekker thuis op de bank. De Spaans online cursus van Suspanish maakt het voor je mogelijk.

Spaans online cursus overal bij de hand

Door een inlognaam en een wachtwoord aan te maken op Suspanish Online kan je op elk mobiel apparaat inloggen en de Spaans online cursus maken. De cursus is volledig gratis op elk niveau. De cursus van Suspanish is up to date met de Spaanse taal en heeft elk aspect van de Spaanse taal die je moet weten in de cursus verwerkt. Uitspraak, woordenschat en grammatica, en ga zo maar door. Met Suspanish haar cursus leer je het allemaal. Doordat je in kan loggen met je eigen gegevens kan je zo weer verder bij waar je bent gebleven. Wil je even pauze/ word je onderbroken? Geen probleem! Je kan zo weer verder. Het was nog nooit zo eenvoudig om de mooiste taal van de wereld te leren.

Een Spaans online cursus was nog nooit zo eenvoudig

Log in met je gebruikersnaam, maak een wachtwoord aan en start de cursus! Zo gemakkelijk is het. Tijdens de verschillende lessen word je getest op je woordenschat, grammatica en spelling. Lees de tekst en leer het uit je hoofd. Maak waar nodig aantekeningen met de geïntegreerde functie op de website en schrijf op wat je lastig vindt. Test je kennis door aan het einde de toets te maken. Door herhaling leer je de Spaanse taal op de best mogelijke manier. Mocht je de toets dus niet meteen halen, probeer het dan gewoon nog eens. Je kunt het net zo vaak proberen totdat het je lukt. Oefening baart kunst dus laat je niet ontmoedigen!

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+