Suspanish

Over Suspanish

Vanuit onze passie voor de Spaanse taal is Suspanish ontstaan. Suspanish heeft als missie om het leren van de Spaanse taal zo eenvoudig mogelijk te maken voor internationale taalstudenten. Om dit te bewerkstelligen heeft Suspanish drie onderdelen gelanceerd – een overzicht van taalscholen in Spanje, de blog voor het bieden van handige informatie voor studenten in Spanje en Suspanish Online.

De website suspanish.com biedt het grootste overzicht van taalscholen in Spanje om het zo eenvoudig mogelijk te maken om de meest geschikte taalcursus te boeken aansluitend bij de persoonlijke studenten van iedere taalstudent. Om de taalstudenten in Spanje van alle nodige, nuttige en leuke informatie te voorzien is Suspanish Blog ontstaan. De blog geeft up-to-date informatie over Spanje en helpt taalstudenten het maximale uit hun tijd in Spanje te halen. Het nieuwste onderdeel van Suspanish is Suspanish online.

Suspanish Online

Suspanish Online is de meest uitgebreide gratis online taalcursus voor het leren van de Spaanse taal. Tijdens de cursus worden alle onderdelen van de Spaanse taal behandeld, van grammatica tot woordenschat en van lezen tot spreken. De cursus is opgebouwd vanuit onze ervaring met taalonderwijs en volgt dezelfde structuur als er gebruikt wordt op zowel taalscholen als Nederlandse onderwijsinstellingen. Hierdoor is een optimale leeromgeving gecreëerd om het leren van Spaans voor een ieder zo eenvoudig mogelijk te maken.

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+