Suspanish

Online Spaans leren

Wil jij online Spaans leren en werkt Duolingo niet ideaal voor jou? Geen zorgen want Suspanish heeft een taalcursus gemaakt op basis van verschillende niveaus! Het maakt dus niet uit of je een beginner bent of al wat ervaring hebt met de Spaanse taal. Tijdens de cursus word je getest op woordenschat, grammatica en spelling.

Stap voor stap online Spaans leren

Registreer je of log in met je gebruikersnaam en wachtwoord die je op onze website aan kan maken. Wanneer je dit hebt gedaan kan je beginnen met de eerste module en bijbehorende lessen en opdrachten. Doordat je hebt ingelogd onthoudt de website waar je bent gebleven en kan je dus ongestoord weer verder met de cursus als je even een pauze hebt genomen. Dit is een het voordeel van online Spaans leren; je kan ongestoord verder met de cursus. Makkelijke en efficiënt, dat is waar Suspanish van houdt. Als je de cursus hebt gedaan zal je vanzelf merken hoe je Spaanse vaardigheid erop vooruitgaat. Zolang je maar tijd in het maken van de cursus stopt, leer je in een mum van tijd Spaans en kan je op vakantie in Spanje gemakkelijk dingen bestellen of zelfs gesprekken aangaan met de locals.

Bij online Spaans leren hoort oefenen

Er zitten vele oefeningen in de cursus verwerkt. Oefenen is immers een van de belangrijkste dingen als je een taal wilt leren. Ook hebben we ervoor gezorgd dat je een bepaalde score moet halen voordat je verder kan. Het is helemaal niet erg als je de eerste keer niet meteen de oefening helemaal goed hebt, je doet de cursus ten slotte om de taal te leren. Kijk nog eens goed naar je aantekeningen en naar wat je fout hebt gedaan en probeer het nog eens. Je kunt het zo vaak proberen als je wilt. Naarmate je de cursus vaak doet merk je dat het steeds makkelijker gaat. Met online Spaans leren, leer je op een leuke en efficiënte wijze de mooiste taal van de wereld. Waar en wanneer jij wilt. Bij je schoonouders, tijdens het lopen met de hond of tijdens het wachten.

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+