Suspanish

Modules

Om te beginnen aan de Spaanse cursus kun je een gratis account aanmaken. Met dit account kun je de voortgang bijhouden en op elk moment wanneer het jou uitkomt verder gaan met de cursus. ¬°Mucha Suerte!

Afbeelding introductie module Suspanish Online

Introductiemodule

Voordat we aan de slag gaan met een cursus Spaans moeten we eerst een aantal basis onderdelen behandelen. Deze module leiden we in met de herkomst van de Spaanse taal.

Start module

Gratis
Afbeelding Module 1 Suspanish Online

Module 1

Module 1 is de eerste module van de cursus. Tijdens deze module wordt de basis gelegd voor het leren van de Spaanse taal. Zowel grammatica als woordenschat worden behandeld zodat je aan het einde van deze module de basis van de Spaanse taal onder de knie hebt.

Start module

Gratis
Module 1 eindtoets omslag

Eindtoets Module 1

Heb jij alles van module 1 succesvol afgerond? Dan kan je hier je kennis testen. Na het afronden van deze test ontvang je een certificaat en wordt module 2 vrijgegeven. Mocht je al Spaans spreken en wil je beginnen met module 2? Rond de test succesvol af en je kunt meteen beginnen met module 2!

Start eindtoets

Gratis
Afbeelding Module 2 Suspanish Online

Module 2

Module 2 is de tweede module van de cursus. Tijdens deze module gaan we verder in op de eerder gelegde basis in module 1. Na deze module zal je in staat zijn de eerste gesprekjes te voeren in het Spaans.

Start module


Suspanish Online

¬© Suspanish, 2018      Privacy Policy      Cookie Policy

Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+