Suspanish

Gratis online Spaans leren

Helemaal gratis online Spaans leren, Suspanish maakt dit voor je mogelijk! Van beginners tot gevorderden, de cursus is geschikt voor iedereen die graag Spaans wil leren.

Waarom gratis online Spaans leren?

Suspanish wil graag onze liefde voor de Spaanse taal doorgeven aan anderen. We zien dat veel websites Spaans taalcursussen aanbieden op een laag niveau of vragen ze er geld voor. Suspanish heeft een cursus ontwikkelt wat op elk niveau gratis blijft met de juiste Spaanse grammatica en spelling. Doordat je inlogt met je eigen gegevens kan je ook wanneer je ook maar wilt bij je cursus plus op elk apparaat. Je hoeft dus niet per se achter een laptop te zitten voor het maken van de cursus, zit je bij de bushalte te wachten? Pak je mobiel, log in en maak je cursus! Op deze manier probeert Suspanish het leren van de Spaanse taal gemakkelijk en leuk te maken. Maak je cursus op je eigen tempo, wanneer jij wilt en waar je maar wilt!

Behandel alle aspecten van de Spaanse taal

Alle aspecten van de Spaanse taal worden behandeld in deze cursus. Woordenschat, grammatica, spelling en uitspraak alles wat je moet weten over Spaans leren heeft Suspanish voor jou online gezet. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en start je cursus. Het is erg belangrijk om goed te lezen en aantekeningen te maken tijdens de lessen. De cursus gaat namelijk tot in detail in op de inhoud. Dit is belangrijk om écht Spaans te leren spreken. Ook zal dit je helpen om de oefeningen succesvol af te ronden. Deze oefeningen testen de kennis van elke les om zo zeker te weten dat je de kennis goed beheerst. Nadat je voldoende vragen van de test goed hebt beantwoord kan je verder gaan met de andere opdrachten. Op deze manier leer je het beste Spaans omdat je goed bezig moet gaan met het leren en herhalen. Aan het einde van de module krijg je een certificaat van Suspanish als je alle testen met een voldoende hebt afgerond. Ook is het mogelijk om je resultaten te delen met vrienden, durf jij je vrienden uit te dagen?

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+