Suspanish

Gratis online cursus Spaans

Geen tijd voor een betaalde cursus Spaans? Start met de gratis online cursus Spaans. Een cursus die ontwikkeld is voor alle niveaus en die volledig in eigen tijd te volgens is. De gratis online cursus Spaans is perfect voor jou als je geen tijd hebt om in de schoolbanken te zitten. Je kan de cursus namelijk op elk gewenst moment en elke gewenste plek volgen. De cursus is perfect wanneer je niet hele dagen de tijd hebt om aan een cursus Spaans te besteden. Je kan namelijk tussen de bedrijven door de cursus er bij pakken, ook al heb je bijvoorbeeld maar 10 minuten tijd.

Dit houdt de gratis online cursus Spaans in

De cursus bestaat uit verschillende modules welke allemaal beginnen met lessen. Nadat je de lessen goed hebt doorgenomen kan je verdergaan met de oefeningen om zo je kennis te testen. Bij de oefeningen wordt een 80% regel gehanteerd welke inhoudt dat je een percentage van minimaal 80% goed moet hebben om door te kunnen gaan naar de volgende module. Dit zal ervoor zorgen dat je goed gefocust zal zijn tijdens de lessen. Dit is namelijk wel nodig om de oefeningen zo goed mogelijk te kunnen maken. Je kan altijd terug gaan naar voorgaande lessen als je iets vergeten bent, zo kan je het nogmaals nalezen.

Aantekeningen maken tijdens je cursus

Ook is het mogelijk om aantekeningen te maken. Je kan bijvoorbeeld ezelsbruggetjes maken voor bepaalde regels die je niet moet vergeten. De cursus is geheel gratis en je zit dus nergens aan vast. Mocht je na het afronden van de cursus verder willen met het leren van Spaans dan is het een goed idee om eens naar de cursussen te kijken die wij aanbieden op onze website. Wonen in Spanje en daar Spaans leren zal je Spaans echt naar een hoger niveau brengen. Je kan met de filtermogelijkheden een stad uitkiezen, hoeveel weken je zou willen gaan en hoeveel uur per week je er aan wilt besteden.

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+