Suspanish

Cursus Spaans online

Spaans leren op elk niveau en in je eigen tijd? Dat kan! Met de cursus Spaans online die Spanish gratis aanbiedt kan je op een efficiënte manier Spaans leren. De cursus is geschikt voor alle niveau’s, dit omdat de cursus begint met de basis en het niveau van de cursus steeds hoger wordt naarmate je voortgang in de cursus vordert.

Test je niveau tijdens elke les van de cursus Spaans online

Aan het einde van iedere les kan je je niveau testen met de bijbehorende oefeningen. Tijdens deze oefeningen is een drempelwaarde ingesteld om ervoor te zorgen dat je de stof goed hebt begrepen voordat je doorgaat naar de volgende les. Door gemotiveerd met de oefeningen aan de slag te gaan zal dit je helpen op een efficiënte manier te bouwen aan je Spaans kennis. Om ervoor te zorgen dat je maximaal geholpen wordt tijdens de lessen is er de mogelijkheid om notities te maken. Dit kan je doen door te knoppen op de knop aantekeningen maken, rechtsonder op het scherm. Kijk voor het maken van de test nog eens naar je aantekeningen om optimaal voorbereid te zijn!

Voordelen van de cursus Spaans online

Er zijn een aantal voordelen van de cursus Spaans online die erg belangrijk zijn om te benoemen en die jou wellicht kunnen overtuigen om met onze cursus te starten. Omdat het een gratis online cursus is, zit jij nergens aan vast. Ideaal, want mocht je een paar weken geen tijd hebben omdat je andere verplichtingen hebt dan betaal je geen onnodig geld voor deze cursus. Wanneer jij je registreert met een gebruikersnaam en wachtwoord zal de cursus onthouden hoe ver je bent met de cursus. Moet je dus ineens stoppen met de cursus omdat je een afspraak hebt? Geen probleem, je kan de volgende keer gewoon verder gaan op het punt waar je bent gebleven. Omdat de cursus onthoudt waar je bent gebleven kan je ten alle tijde met de cursus aan de slag gaan.

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+