Suspanish

Voordelen

Spaans cursus online biedt vele voordelen.

Helemaal gratis op alle niveaus
Volg de cursus wanneer het jou uitkomt
Toets je kennis aan het einde van iedere module
Vergelijk je scores met je vrienden!
Certificaat aan het einde van de cursus

Direct beginnen

Maak gratis een account aan en start direct met de cursus. In tegenstelling tot veel andere onlinecursussen is de cursus van Suspanish helemaal gratis op alle niveaus. Log in vanaf een willekeurige plek en ga verder waar je gebleven bent.

De online cursus kan je volgen op elk moment dat jou het beste uitkomt.

Inhoud van de cursus

De lessen zijn opgebouwd op basis van niveau. De eerste modules behandelen de basis van de Spaanse taal en verder in de cursus wordt hierop voortgeborduurd. De modules bestaan uit verschillende lessen en na iedere les volgen opdrachten om je opgedane kennis te testen. Zo weet je zeker dat je de stof beheerst voordat je verder gaat naar de volgende module.

Spaans cursus online

Wil jij graag Spaans leren spreken en dit doen op zo’n eenvoudig mogelijke manier? Dan is de Spaans cursus online van Suspanish ideaal voor jou! Je leert in je eigen tempo en op je eigen niveau. De online cursus kan je volgen op ieder moment en op elke plek, wanneer het jou het beste uitkomt. Zowel op je telefoon, je tablet, als je computer kan je inloggen en de cursus oppakken waar jij gebleven bent. En daarbij is deze Spaans cursus online helemaal gratis!

De Spaans cursus online is helemaal gratis

De gratis Spaans cursus online is geschikt voor cursisten van ieder niveau. De online cursus Spaans is opgebouwd volgens het les principe dat gebruikt wordt op Nederlandse onderwijsinstellingen en Spaanse taalscholen. Er wordt gestart met de basis en vanuit daar worden alle onderwerpen van de Spaanse taal behandeld. Zowel grammatica en woordenschat komen aan bod. Tijdens het Spaans leren online worden daarnaast ook alle vaardigheden – lezen, luisteren, spreken en luisteren – behandelend. Deze online cursus is dan ook geschikt voor cursisten van alle niveaus. In tegenstelling tot veel andere online Spaans cursussen blijft onze cursus gratis op ieder niveau!

De vervolg stap na de Spaans cursus online

De cursus zal je meenemen door alle aspecten van de Spaanse taal. Mocht je nog niet genoeg hebben na het volgen van de cursus dan kan je het Spaans verder ontwikkelen door het volgen van een cursus Spaans in Spanje. Door te leven en te studeren in het land waar de taal gesproken wordt kan je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Na het afronden van de Spaans cursus online zal je optimaal zijn voorbereid om zo snel mogelijk vloeiend Spaans te leren spreken.

Begin met de Spaans cursus online, helemaal gratis!

Geheel gratis? Jazeker! Suspanish Online heeft een cursus online Spaans ontwikkeld zodat iedereen, die de taal graag willen leren, zich optimaal kunnen voorbereiden.  De cursus is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderden. ¡Vamos!


Gratis Spaanse cursus volgen? Meld je dan nu aanAanmelden
+